söndag 10 juni 2012

volt

 

Igår tog vi och vår vän O tåget norrut för att för fjärde året i rad besöka Voltfestivalen i Uppsala. Detta var första gången som vi var där endas som besökare och inte artister, eller för att kränga Norbergbiljetter. Därigenom även första året vi betalade in oss, vilket kändes mycket bra. Det är fint att kunna stödja bra grejer man gillar, när man nu äntligen har medel för det.

Detta år kändes festivalen mer sammanhållen än någonsin och inte ett hörn kändes tomt någongång. Däremot fastar vi som vanligt i de sociala mötena och missade nog en hel del bra musik. Det var bara Differnet som jag såg hela konserten med. Gudrun Gut såg jag början av vilket var väldigt, väldigt bra. Snälla låt mig få besitta om så en promille av hennes coolhet. Mycket inspirerande människa. Sen blev det lite Andreas vilket var bra som vanligt, och så vidare.

Men mest var det fint att träffa vänner, dricka några öl och hänga lite i Uppsala igen. Klockan halv fem kom vi i säng i Stockholm igen. Nästa år kanske man borde spela igen så man får ta in på hotell?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar