tisdag 8 maj 2012

långholmen


På lördag kör vi lite releasefest för vår skiva (som inte har kommit än och är snart en månad försenad, hmm, hmm). Vi kommer att spela ute på Långholmen på "Klubb m/s möter FlexiWave på Slipvillan". Saxar eventet från facebook:

Klubb m/s och FlexiWave bjuder på en hejdundrande trädgårdsfest på Slipvillan intill Långholmens båtvarv! Eldtunnor, kulörta lyktor, syréndoft, performanceföredrag, MESOPELAGIC SLIDE SHOW & BLACK SEA WATER COLOUR visas i växthuset, skweee, flexipop, vågskvalp och mycket mer .... Det är även Lisa & Kroffes releasefest för kommande vinylsläppet Origo. Kom och fira ljuset med oss!

Daniel Savio (SkweeJay-set + live visuals av William Tottie)
Daniel kör ett 100% skweee-baserat set främst från den egna katalogen ackompanjerat av Williams live visuals.
www.danielsavio.com
www.facebook.com/danielsaviomusic

Lisa & Kroffe
Med moogsyntar, sequencers, blåsinstrument och looppedaler generar Lisa och Kristofer Ulfves ljudlandskap och virvlande melodier genom improvisation och repetition. Räkna med smakprov på kommande debutsläppet Origo!
http://lisakroffe.blogspot.se/p/sound.html

Colouroïd
Minimal 80's / Flexi-pop / wave duo, även grundarna av skvbolaget och klubben FlexiWave. Efter senaste spelningen ropade arrangörerna: Ni dödade disco!
Senare på kvällen kommer Colouroïd också att DJ:a.
http://soundcloud.com/colouroid
http://soundcloud.com/flexiwave

Konst:

Carl Palm arbetar för en vardaglig läsning av koncept och skulptur oberoende av text eller biografi på ett nedtonade sätt så att de förvandlas till psykologiska miljöer vilka aktiverar ett tillståndet av förhöjd medvetenhet i vilken man förstår den omsorgsfulla logiken i verken: Titlar, koncept som förvandlas till handling, hantverket med manuellt tillverkade stolar och bord, trycksaker, ljud och ljusförhållanden– allt balanseras och pekar mot en betydande öppenhet, stum men djupt social, som alltid skapas på nytt. Under kvällen visar Carl verken, mesopelagic slide show & black sea water colour. Samt skulpturinstallationen EN ENPLANS-STRUKTUR, OFTA PÅ BAKGÅRDEN, ANVÄNDS FÖR ATT FÖRVARA VERKTYG.
www.carlpalm.com

Steven Cuzner återuppför sitt föreläsningsperformance
New Haiti

Spelschema:
Colouroïd 19:30
Steven Cuzner 20:10
Lisa & Kroffe 20:30
Daniel Savio 21:00 - 22:00

Entré: 60 kronor

Ta med en varm tröja! Vid regn går vi inomhus.

OBS Om ni vill komma så osa här eller till denna adress: klubb.ms@gmail.com. Glöm inte att ta med 
kontanter, tjugokronorssedlar is king!!


Blir grymt!

2 kommentarer:

  1. Offra något svart och glänsande till den stora väderguden!

    SvaraRadera
  2. Hmm. Läste gläfsande och kom att tänka på en labrador. Får leta reda på en sån att offra...

    SvaraRadera