torsdag 3 november 2011

konstellationer


Det är märkligt det där, hur allt plötsligt kan ställas på kant, hur vissa saker, på riktigt, verkar skrivna i stjärnorna. Det är elektricitet i luften. Olika skeenden, synbart oberoende av varandra som inträffar samtidigt på skilda platser. Som magneter som plötsligt byter plats på plus- och minuspolena.

Jag ser inte stjärnorna, men tror mig veta att de är i förändring. BETLEGUESE kommer att bli en supenova. Stjärnhimlen kommer att för evigt se annorlunda ut.

Det är lätt hänt att försöka hitta mönster i tillvaron och sammanlänka prickarna. Att slumpen i själva verket är väldigt väl uttänkt och sinnrikt utformad. Som ett flera dimensioners GIRIH mönster.

Jag väljer att koppla samman punkterna och rita upp ett abstrakt mönster, som för den som kan tyda det, berättar om en mycket ljus framtid. Det gäller bara att navigera rätt mellan de upplysta noderna.

3 kommentarer:

  1. Vackert.

    Det känns som att noter och stjärnkonstellationer hör ihop.

    SvaraRadera
  2. Absolut! Jag är nästan lite sugen på att göra ett musikverk av den undre, kinesiska stjärnkartan. Borde vara rätt lättprogrammerat... Hmm. Nu fick jag en massa bra idéer!

    SvaraRadera